Ubisoft onthult de line-up aan titels die getoond worden tijdens de 2014 Electronic Entertainment Expo (E3), waaronder Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, Tom Clancy’s The Division, The Crew, Valiant Hearts The Great War en meer. Ubisoft geeft naar goede gewoonte ook een media briefing om nieuwe inhoud van de komende titels te tonen en voorziet ook een hands-on ervaring voor bezoekers van de E3 expo op hun booth, en in de Uplay lounge voor Uplay leden.

Ubisofts E3 media briefing, die plaatsvindt in het Orpheum Theatre in Los Angeles, vangt aan op 9 juni om 3 p.m. PDT (23u GMT +1) en wordt gepresenteerd door actrice en comedienne Aisha Tyler. De briefing wordt live uitgezonden en is ook op aanvraag te bekijken via Ubisoft’s YouTube kanaal en Twitch kanaal. Een pre-show – die van start gaat om 2.45 p.m. plaatselijke tijd (22.45u Belgische tijd) – blikt terug op de vorige E3’s en een post-show, eveneens gehost door Tyler, verwelkomt de key speakers terug op het podium om vragen van fans te beantwoorden.

Overzicht van de Ubisoft E3 boot

  • Assassin’s Creed Unity, volledig herbedacht en vanaf de basis herontwikkeld voor de nieuwe generatie consoles, laat spelers als nooit tevoren de gruwelijkheden en brutaliteit van de Franse Revolutie herbeleven.
  • Far Cry 4, opvolger van de #1 shooter van 2012, laat spelers de meest uitgebreide en levendige Far Cry ooit beleven in een nieuwe, immense open wereld.
  • Tom Clancy’s The Division plaatst spelers in een chaotisch en verwoest New York, waar ze in de huid kruipen van een sleeper agent, die geactiveerd wordt om een samenleving in verval te redden. Ontdek een game met een levendige open wereld die de typische authenticiteit van de Tom Clancy serie combineert met RPG actie, exploratie en teamwork.
  • The Crew, de revolutionaire action-driving game die gamers meeneemt op een roekeloze rit in een gigantische open wereld gebaseerd op de Verenigde Staten, vol spannende uitdagingen en in het gezelschap van andere, echte spelers.
No more articles