Op 15 januari 2013 verschijnt het nieuwste deel uit Capcom’s populaire Devil May Cry-reeks: DmC Devil may Cry. En dit met vele extra’s!

Het verhaal van DmC Devil may Cry speelt zich af tijdens de jonge jaren van Dante. Als zoon van een menselijke moeder en een duivelse vader voelt Dante zich gevangen tussen twee werelden. Wetten en regels lapt hij aan zijn laars en iedere vorm van respect ontbreekt. Onbegrepen door de mens en geterroriseerd door demonen leert Dante op de harde manier wat het betekent om half engel en half demoon te zijn.

Devil May Cry debuteerde in 2001 en drukte gelijk zijn stempel op het actiegenre. De game veroverde de harten van gamers wereldwijd dankzij de uiterst stijlvolle, over de top actie met Dante als bad boy en ultieme anti-held.

[toggle_simple title=”Belangrijkste kenmerken” width=”Width of toggle box”]

  • Verken de beginjaren van Dante, een van de meest iconische videogame-karakters van het laatste decennium.
  • Combineer Dante’s engelen- en demonenkrachten om zo de meest spectaculaire vechtcombinaties te creëren.
  • Transformeer Dante’s wapens in nog brutere moordwapens met de Samurai Pack, Golden Pack en Bone Pack.
  • Download extra content en speel als Vergil (de tweelingbroer van Dante) in het geheel nieuwe hoofdstuk: Vergil’s Downfall.
  • Download de Eye of Dante app. Met de Eye of Dante blijf je op de hoogte van al het nieuws en ontvang je tips & tricks die je helpen tijdens je missie en bijdragen aan je persoonlijk score.
  • Inclusief de DmC Devil may Cry soundtrack van Noisia en Combiechrist.

[/toggle_simple]

No more articles