Capcom weet vandaag niet één, maar wel drie nieuwe weetjes over hun aankomende DmC: Devil may Cry reboot bekend te maken!

Allereerst is er de releasedatum. Zowel in Europa als in Amerika zal de game op 15 januari 2013 zich een weg doorheen de onderwereld vechten om die dag in de winkelrekken te liggen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Fans zullen dus nog even geduld moeten uitoefenen!
Ook zal er een PC-versie verschijnen, die later in het jaar zal verschijnen.

And last but not least, heeft Capcom vandaag een nieuw personage geïntroduceerd! Het betreft de knappe jongedame Kat, die The Order al heel vroeg in haar leven heeft betreden. Zij is een medium en een begaafd helderziende die in Limbo kan zien, het demonen rijk, maar kan er geen directe communicatie mee voeren op de manier dat Dante doet. Kat is tevens ook de rechterhand van de leider van The Order en wijdt haar leven aan hem, waardoor ze vaak in groot gevaar verkeert om informatie over Limbo te verzamelen.

Op het eerste zicht lijken Kats zicht en logica zoete onschuld, maar wanneer het gaat om haar gespecialiseerd onderwerp, het demonen rijk, is ze ongetwijfeld de expert. Kat is The Order’s ogen en oren en is belast met het begeleiden van Dante op zijn missie doorheen Limbo.

No more articles