zu3EzcWkyjk

De Steep Season Pass bestaat uit drie verschillende contentpakketten met een eigen thema en extra content op de pistes en in de lucht. In de maanden na de lancering van Steep kan je met de Season Pass drie uitgebreide contentpakketten verwachten:

  • Winter Fest Pack introduceert de slee en test de skills van spelers met een nieuwe reeks uitdagingen. Het biedt ook nieuwe exclusieve outfits.
  • Extreme Pack voegt drie gloednieuwe sporten toe: rocket wings, base jumping en speed gliding. Ook zijn een aantal nieuwe exclusieve outfits onderdeel van het Extreme Pack.
  • Adrenaline Pack bevat het Moonlight Pack met drie unieke nachtuitdagingen en een uitrustingspakket waarmee je letterlijk kunt shinen in het donker. Ook bevat het Adrenaline Pack nieuwe kostuums, outfits, boards en wingsuits.

Steep Open Bèta

 

De open bèta is van 18 tot 21 november digitaal beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Ideaal voor spelers die de gigantische open wereld van Steep willen ontdekken voordat de game op 2 december verschijnt.

Tijdens de open bèta ontdekken spelers de enorme, diverse open wereld van Steep door talloze uitdagingen te voltooien. Drie van de zeven regio’s, geïnspireerd door de Alpen, zijn te bezoeken in deze bèta.

Ook vinden spelers tijdens hun reis negen Mountain Stories, verhalende uitdagingen die dieper ingaan op unieke momenten in de wereld van Steep. Door uitdagingen en Mountain Stories te voltooien, spelen spelers ook nieuwe uitrusting vrij om hun personage mee aan te passen.

Steep is vanaf 2 december verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

No more articles