De Druide in Dungeons & Dragons Online wordt beschikbaar gesteld als speelbare premium klasse.

Eindelijk kunnen spelers als een Druide van de wildernis van Eberron de Drow of the Underdark gaan uitdagen. Startend met Menace of the Underdark, zal DDO’s eerste shape-shifting klasse, de Druide, beschikbaar zijn als een speelbare premium klasse – en dat gratis voor alle VIP’s.

Vaardig met staven, dolken, clubs, sikkels en andere wapens is de Druid een krachtig personage dat in staat is om een verscheidenheid aan rollen in je party aan te nemen.

Leg de Druide eed af en kom zo dichter bij de natuur. Gooi je zware metalen pantser af en ruil het in voor een weerbaarheid tegen de harde krachten van de natuur zoals verstrikking, vergiftiging en andere natuurgevaren.

Benut dierlijke instincten om jezelf te veranderen in een gevaarlijke Winter Wolf, of verdedig bondgenoten als een forse Dire Bear. Verleg je fysieke grenzen en overspoel als het Water Elemental je vijanden met stortbuien of verschroei vijanden als het Fire Elemental. Elke wilde vorm heeft zijn eigen set van gespecialiseerde spreuken.

No more articles