Warner Bros. Interactive Entertainment en Wizards of the Coast onthullen vandaag Dungeons & Dragons Online: Menace of the Underdark, de eerste uitbreiding op de award free-to-play massively multiplayer online roleplaying game ontwikkeld door Turbine.

Menace of the Underdark releast in de zomer van 2012 en breidt voor de eerste maal uit naar de geliefde Forgotten Realms setting en de uitgestrekte ondergrondse wereld van de Underdark, een verbeterde level cap, de nieuwe Druid class en veel meer!

[blockquote]2011 was een groeijaar voor Dungeons & Dragons Online gezien we onze 5de verjaardag vierden en een succesvolle lancering in Europa kenden, aldus Fernando Paiz, Executive Producer van Dungeons & Dragons Online[/blockquote]

Deze uitbreiding is voorzien van een hele reeks nieuwe features:

  • Tocht naar de Forgotten Realms – Ervaar de klassieke fantasy avonturen van D&D’s meest imaginaire en gekende setting. Kom aan in het dorp Eveningstar en trek op avontuur doorheen de wildernis van King’s Forest waar de bewoners van de natie Cormyr zich moeten verenigen tegen een nieuwe dreiging voor de Realms.
  • Trotseer de krochten van de Underdark – Kom oog in oog met met de Underdark Drow en Lolth, hun koningin en godin, wanneer je op verkenning gaat in deze uitgestrekte en verknipte ondergrondse wereld. Infiltreer de Drow stronghold of Shindylryn – de stad der poorten – waar Lolth haar plannen beraadt.
  • Behaal het epische level 25! – Smeed je Epic Destiny en creëer een unieke epische held met krachtige character aanpassingsopties wanneer je de stap waagt van level 20 tot epische level 25.
  • Speel met de Druid klasse – Speel als de geheel nieuwe gedaante-verwisselende Druid klasse! Hanteer magie uit de natuur of transformeer in een krachtige dierenvorm met deze klassieke D&D klasse.

Eerste uitbreiding op Dungeons & Dragons Online™ releast zomer 2012

No more articles