Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends zal begin april in Europa te spelen zijn, maar ondertussen is er verwarring over de game.

Daarom dat Tecmo-Koei opheldering geeft met een onderverdeling:

  • Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition PS4 bevat zowel Dynasty Warriors 8 als Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends. Ben je al in het bezit van de PS3 versie van Dynasty Warriors 8, dan kan je jouw data importeren op de PS4;
  • Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition Vita bevat zowel Dynasty Warriors 8 als Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends;
  • Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends PS3 is een op zichzelf staande uitbreiding. De hoofdgame heb je niet nodig om deze Xtreme Legends te spelen, maar heb je het origineel op PS3, dan kan je daarvan wel de data importeren.

Alle versies zijn vanaf 4 april te koop en bieden een historische tactische actiegame die de geschiedenis van de koninkrijken Wei, Wu, Shu en Jin beslaat. Er komen meer dan 40 volledig nieuwe stages: vlaktes, verlaten gebieden, gigantische kastelen en nog meer prachtige landschappen zijn het strijdtoneel van heroïsche veldslagen.

No more articles