De E3-beurs in Los Angeles is dé beurs bij uitstek waar grote ontwikkelaars en uitgevers met hun nieuwste software en hardware willen uitpakken. In dit overzicht bespreken we alle E3 berichtgevingen van Tecmo Koei.

Dead or Alive 5

Dead or Alive 5 is een zeer smakelijke fighting game die eind september voor de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnt. Dit zal ook de eerste keer zijn dat er een Dead or Alive game multiplatform gaat.

De gevechten in Dead or Alive 5 zijn gebaseerd op een blad-steen-schaar systeem, waarbij strikes (normale aanvallen) throws verslaat, throws verslaat holds, en holds verslaat beat strikes. Al deze aanvallen veroorzaken extra schade bij je tegenstander. Daarnaast vinden de gevechten plaats in een interactieve en zeer destructieve arena’s, waar de nieuwe functie Power Blow (een triggered krachtige aanval) de speler in staat stelt om zijn tegenstander weg te slaan in een gekozen richting, eventueel over een klif of in de Danger Zones, die tevens een cinematic quick time event teweeg brengt.

Dan nog een leuk extraatje voor de snoeperds onder ons: in Dead or Alive 5 zal het springen van de borsten van de dames afhankelijk zijn van de kledij die ze dragen. Director Yohei Niibori zelf zegt dat niet enkel borsten meedragen aan de schoonheid van een vrouw en dat ze dus een volwassen aanpak zullen hanteren om hun dames nog wat mooier te maken. Voorlopig blijft de losse en transparante kledij in deze Japanse vechtgame zitten.

Fist of the North Star: Ken’s Rage 2

Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 is een Beat ‘em Up game voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Deze fighting game heeft momenteel nog geen releasedatum.

De gameplay van de game is precies dezelfde als die van de vorige game, toch met enkele nieuwe toevoegingen. Zo kan de Matouki bekleding door zowel Hyoh als Kaioh gebruikt worden als een signature move, wat vervolgens gebruikt kan worden om de invincibility van Musou Tensei te bestrijden. Heb je save data op je console staan van Ken’s Rage 1, dan worden alle karakters van de vorige game vrijgespeeld en kunnen deze gebruikt worden in deze sequel.

No more articles