De E3-beurs is pas achter de rug en ontwikkelaars en uitgevers kunnen zich al opnieuw voorbereiden voor Gamescom, de gamebeurs die in augustus in Keulen plaatsvindt.

Net zoals bij de E3 toont men hier hun laatste nieuwe software en hardware om ons gamers content te houden. EA heeft enkele grote en mooie titels op het vooruitzicht staan en is dus ook van plan om enkele nieuwtjes gedurende de beurs los te laten. Welke games komen aan bod? FIFA 13, Medal of Honor: Warfighter, Need for Speed: Most Wanted, Crysis 3 en SimCity zullen zeker van de partij zijn!

Aldus Jens Uwe Intat, senior vice-president van EA Publishing in Europa:
[blockquote]Gamescom is één van de pijlers van onze industrie. De beurs is uniek, omdat deze zowel de game-industrie als de gamers zelf weet te trekken naar een presentatie van het gaafste entertainmentaanbod van het jaar. We kijken ernaar uit om er ook dit jaar weer bij te zijn.[/blockquote]

Gamescom vindt plaats van 15 tot en met 19 augustus 2012 in Keulen, Duitsland. De jaarlijkse Gamescom-persbijeenkomst van EA is gepland voor dinsdag 14 augustus om 16.00 uur.

No more articles