Eerder deze maand had EA laten weten dat zij geen games in ontwikkeling hadden voor de Wii U, de uitgever heeft nu aangegeven dat dit niet echt de waarheid was.

“We hebben momenteel geen games in ontwikkeling voor de Wii U”, was de stelling die EA woordvoerder Jeff Brown voorlag aan de pers op 15 mei, maar tijdens Stifel Nicolaus 2013 Internet, Media and Communications Conference, deelde EA’s financiële directeur Blake Jorgensen mee dat ze toch aan titels werkten voor de Wii U, maar niet noemenswaardig in vergelijking met andere consoles.

“We zijn bezig met titels voor de Nintendo console, maar niet eens de helft zoveel als voor de PlayStation of Xbox”

Het is geen volmondige goedkeuring, maar ze mijden de Wii U niet volledig. Eigenlijk, naar aanleiding van bijkomende opmerkingen van Jorgensen zou je kunnen denken dat de uitgever gewoon wacht om te zien hoe de Wii U zich verder ontwikkelt tegenover de PS4 en Xbox One vooraleer ze zich vastleggen op een strategie.

“Ik denk dat de consumenten een veel krachtigere gameplay ervaring en veel meer opwinding zullen krijgen met de nieuwe consoles die gaan uitkomen, maar het blijft de vraag in welke richting de consumenten beslissen te gaan.”

GameSnackBE-Electronic-Arts-Wii-U-Screenshot-01

No more articles