EA kreeg het de laatste tijden zwaar te verduren, zeker door de launch van SimCity en Battlefield 4. En Alhoewel alles slecht lijkt te gaan, is er na regen toch nog wat zonneschijn.

Zo lijkt het bedrijf regelmatig geld in te zamelen voor het goede doel. De “American Cancer Society” kon daardoor 1,65 miljoen dollar in ontvangst nemen. Hetgeen verwezenlijkt werd door de verkoop van de  “Humble Bundle”.

Ook mochten ze, eerder vandaag, een award in ontvangst nemen voor “Best Places to Work 2014”. EA kreeg volgens de “12 corporate equality” een rating van 100 procent toebedeeld. Hiermee doet het bedrijf het beter dan 333 andere bedrijven, wat natuurlijk een hele prestatie is. De ratings zouden berekend worden op basis van aantal categorieën waarbij men ook rekening heeft gehouden met gelijke werkkansen, gelijke werkvoordelen, publieke toewijding en maatschappelijke verantwoording.

En omdat we bij GameSnack willen helpen bij het bouwen van een ideale wereld, hebben we ons voorgenomen eervolle vermeldingen in de juiste daglicht te plaatsen. EA mag dan wat teleurgesteld hebben, maar dat ze een topbedrijf zijn kan bij deze niet ontkend worden.

GameSnackBE-EA-Pride-Screenshot-01

No more articles