EA Sports gunt gamers nu al een eerste blik op hun bekende NBA Live franchise. Alhoewel we kwaliteitsverlies mogen verwachten, zien de spelers er indrukwekkend goed uit.

Dat EA Sports recente jaren solide games ontwikkelt heeft voor zowel de PlayStation  als Xbox, kunnen we niet ontkennen, maar toch hebben ze op het gebied van basketbal heel wat goed te maken. Ondanks het toevoegen van heel wat details blijft het eindresultaat, vergeleken met  2K, teleurstellen. Daarom beloven ze bij EA Sports om de strijd aan te gaan door nieuwe ‘facials scans’ in het spel te implementeren.

Enerzijds vinden we het geweldig dat ze hun toewijding proberen te tonen door hun graphics te upgraden. Maar anderzijds moeten we bekennen dat meerdere elementen een upgrade verdienen. Niemand kan ontkennen dat spelers er vaak te breed uitzien, te lange armen hebben en dat de proporties vaak niet kloppen.

Wat vinden jullie van de nieuwe ‘facial scans’? Wat willen jullie volgend jaar zien veranderen? Laat het ons zeker weten.

No more articles