Net wanneer je dacht dat de strijd was gestreden, begint de chaos opnieuw in Earth Defense Force 2025. De game is nu verkrijgbaar in Europa en wordt uitgegeven door D3Publisher (D3P) voor de Xbox 360 Sony PlayStation 3.

Earth Defense Force 2025 is het nieuwste deel in de Earth Defense Force-serie, ontwikkeld door het Japanse Sandlot. De insecten zijn uit hun winterslaap ontwaakt om de rust te verstoren met over-the-top actievolle en enorme explosies die ervoor zorgen dat het EDF en diens burgers alarm moeten slaan. Earth Defense Force 2025 is een action-shooter die spelers in de schoenen van een EDF-soldaat plaatst, uitgerust met meer dan 700 wapens, vier nieuwe klassen en de know-how om insecten van alle groottes neer te knallen en de wereld te redden van een invasie. Earth Defense Force 2025 kent het meest aantal missies uit de serie tot nu toe en combineert dat met een versus-modus en een vier-speler online multiplayer.

“Niets geeft je meer voldoening dan in een videogame wat stoom af te laten en de wereld te redden van een insectenplaag, insecten die in Earth Defense Force 2025 terug zijn gekeerd en groter zijn dan ooit,” aldus Peter Andrew, vice president van productie bij D3P. “Bijna alles kan je vernietigen en doordat spelers bij aanvang zich volledig naar wens kunnen uitrusten, zal Earth Defense Force 2025 zeker voor talloze uren speelplezier zorgen.”

 

No more articles