Iedereen kent wel Bayonetta uit de gelijknamige game, de sexy heks met vuurwapens in haar hoge hakken. Dit jaar doet ze opnieuw haar intrede in Bayonetta 2, maar laat ze de PS3 en Xbox 360 achter haar. Het gaat haar deze keer om de Wii U.

Hoewel de game dit jaar nog in de rekken zou moeten liggen, kan ontwikkelaar Platinum Games ons nog niet voorzien van gameplay of dergelijk materiaal. Dus om de pijn te verzachten hebben ze de deuren van hun studio opengezet, zodat we eens een kijkje achter de schermen kunnen nemen.

Wat we kunnen zien in het filmpje is zeker al interessant genoeg. We zien builds, de animaties van monsters, hoe het pak van Bayonetta wordt gemaakt, enzovoort. Hiernaast kunnen we ook enwekele, liswaar ruwe, omgevingen zien. Met wat verbeelding ziet deze game er erg veelbelovend uit. Volgens de ontwikkelaar zullen de fans van de eerste zeker en vast de tweede ook kunnen smaken. Hiervoor hebben deze fans wel een Wii U nodig, wat waarschijnlijk niet elke PS3 of Xbox 360 gamer zal aankopen.

No more articles