Rockstar heeft de eerste DCL van GTA V aangekondigd, namelijk het gratis Beach Bum pack. Deze download zal vanaf begin november verkrijgbaar zijn en zal nieuwe wapens en voertuigen bevatten die zowel in GTA Online, als in de GTA singleplayer gebruikt kunnen worden.

De update zal daar bovenop ook nieuwe tatoeages en haarstijlen bevatten, alsook verschillende nieuwe jobs zoals Gang Attacks, Survivals, Last Team Standings, Parachutes, Deathmatches en Races. Deze zullen zich allemaal afspelen op de stranden en kustelijke gebieden van Los Santos en Blaine Country.

Rockstar heeft ook de Social Club Event Weekends aangekondigd, waar speciale bonussen en prijzen zullen beschikbaar zijn voor GTA Online. Deze kunnen verschillen van Event Crate Drops tot in-game kortingen. Er zal ook een nieuwe livestream opgestart worden, die gehost wordt door de ontwikkelaar en waar verschillende prijzen worden weggegeven.

En ten laatste is er ook de Content Creator die spelers kunnen gebruiken om zelf Races en Death Matches te creëren. Rockstar zal de meeste geliefde creaties in het oog houden en ze zo een plaatsje op de Rockstar Newswire gunnen. Net zoals het Beach Bum pack zal deze Content Creator ook gratis beschikbaar zijn.

Oorspronkelijk zou Rockstar 500 000 in-game dollars toekennen aan alle spelers die GTA Online hebben gespeeld in oktober in de vorm van een Stimulus pack, ter compensatie voor de moeilijke launch van GTA Online. Een week geleden heeft Rockstar echter beslist de GTA Stimulus Pack uit te stellen en heeft nog steeds geen nieuwe datum vrijgegeven voor de GTA stimulus pack.

No more articles