Vandaag maakt Konami Digital Entertainment de nieuwe DLC plannen voor New Little King’s Story bekend voor op de PlayStation Vita.

Na de release van de game op 27 september zijn de spelers enthousiast over Koning Corobo die zijn koninkrijk terug wil winnen van de kwaadaardige koning die bekend staat als ‘The Nightmare’. In de loop van de game kunnen spelers met het touch screen Corobo begeleiden door zeven verschillende gebieden, als ze de strijd aan gaan tegen het kwaad dat de prinsessen gevangen houdt. Als koning moet de speler zijn Koninklijke Wacht in elk groot gevecht begeleiden. Als de bevolking groeit en het grondgebied wordt uitgebreid, moet de speler de aanvallen verstandig inplannen. De uitgever voegt ook nieuwe online elementen toe, waaronder de co-op play en leaderbord systemen.

KONAMI streeft naar het wekelijks vrijgeven van een DLC voor de PlayStation Vita titel en zal de volgende DLC vrijgeven op 10 oktober. Deze DLC biedt sportieve outfits en andere grappige en handige DLC items voor de hoofdpersonages.

No more articles