NCsoft en ArenaNet, de ontwikkelaars van Guild Wars 2, zijn verheugd om het eerste publieke Guild Wars 2 Beta Weekend Event aan te kondigen. 

Tussen 27 en 29 april zullen de duizenden fans die Guild Wars 2 in voorverkoop gekocht hebben, de eerste kans krijgen om de wereld van Tyria te gaan verkennen.

De enige manier waarop spelers gegarandeerd toegang krijgen tot Guild Wars 2 Beta Weekend Events is door de Guild Wars 2 Collector’s, Digital Deluxe of Standard/Digital Editions in voorverkoop te kopen. Bovenop toegang tot de Beta Weekend Events zullen spelers ook een ‘Headstart’ van 3 dagen voor lancering van het spel krijgen, en ontvangen ze een exclusief Hero’s Band in-game item. De voorverkoop edities zijn verkrijgbaar via buy.guildwars2.com of bij de geselecteerde verkoopspunten.

De spelers die in aanmerking komen, kunnen uitkijken naar een e-mail van NCsoft met bijkomende informatie over hoe ze de client kunnen downloaden en andere account registratie informatie. Voor informatie over wat de spelers zullen ervaren in het Beta Weekend Event en de exacte timing ervan, gelieve uit te kijken naar het komende artikel op de ArenaNet blog op www.arena.net/blog.

No more articles