Zit jij vol ongeduld op The Elder Scrolls Online te wachten? Dan is er goed nieuws voor je.

Hier vind je namelijk een overzicht van de data waarop je officieel toegang kan krijgen tot de servers, afhankelijk van welke editie je hebt aangekocht. ZeniMax Online Studios maakte een lijstje bekend met daarop de lanceringstijden van de servers voor zij die een pre-order versie van de game bestelden. Wij geven je hierbij alleen de tijden die van toepassing zijn op Europa.

Spelers die een pre-order plaatsten via de online winkel van Bethesda krijgen vijf dagen vroegtijdige toegang tot de game. Dit beginnend vanaf zondag 30 maart om 13u onze tijd.

Spelers die een pre-order plaatsten bij een gewone verdeler krijgen drie dagen vroegtijdige toegang. Beginnend op dinsdag 1 april vanaf 13u onze tijd.

Zij die tenslotte de game pas aankopen op donderdag 4 april, de dag van de officiële release, krijgen toegang tot de servers vanaf 1u diezelfde nacht. Ruim tijd voor je lokale gamesboer zijn deuren opent die ochtend dus. Dit bericht heeft enkel betrekking op de PC versie van The Elder Scrolls Online. De Xbox One en PS4 versie worden pas verwacht in juni.

No more articles