Trion Worlds maakte vandaag bekend dat het derde langverwachte gesloten beta event voor het gelauwerde Free-to-Play online military strategy game End Of Nations gepland staat om te starten op vrijdag 7 september, vanaf 13u01 en zal eindigen op maandag 10 september om 00u59.

Deelnemers aan dit derde gesloten beta event zullen zich aansluiten bij hun bondgenoten in de strijd om de onderdrukking van de Order of Nations te stoppen, of zullen de strijd aangaan met andere factions in epische PVP – gevechten.

Het End of Nations ontwikkelingsteam heeft sinds het laatste beta – event hard gewerkt om betekenisvolle verbeteringen aan het spel aan te brengen, en deze keer zullen de Elite Companies voorgeprogrammeerde legers hun opwachting maken. Deze zijn gebouwd voor een specifiek doel en kunnen gekocht worden. Elite Companies zullen beschikbaar zijn voor zowel Shadow Revolution commanders als voor Liberation Front commanders en zullen in de gevechten kunnen betrokken worden op dezelfde manier als de andere units die in de loop van tijd door de spelers verdiend zijn.

Gamers die geïnteresseerd zijn in de Beta Events kunnen zich aanmelden via de officiële website. Willekeurige keys kunnen, mits een beetje timing en geluk, gewonnen worden via de officiële End of Nations Facebook  en Twitter.

Spelers die een gegarandeerde toegang willen tot de gesloten Beta en willen profiteren van de exclusievere in-game content kunnen al de digital-only End of Nations Founder’s Edition kopen via Trion of via de exclusieve retailpartner Green Man Gaming. Hiermee kunnen strategiefanaten een headstart maken en genieten van al het goeie dat het spel te bieden heeft.

No more articles