De Unreal Engine van Epic Games is een veel gebruikte engine en geliefd bij veel ontwikkelaars. Maar ook engines moeten met hun tijd mee en daarom laat Epic de grafische pracht van hun nieuwste Unreal Engine 4 zien!

Deze Unreal Engine 4 is een next-gen engine, waarvan men hoopt dat deze de volgende grote grafische sprong naar de volgende hardware-cyclus teweeg brengt. Om ons alvast een voorsmaakje te geven van wat ons te wachten staat, toont men enkele screenshots die gemaakt zijn met de laatste nieuwe Nvidia GTX 680 grafische kaart.

[blockquote]Er ligt een enorme verantwoordelijkheid op de schouders van ons engine team en onze studio om deze generatie naar de volgende generatie te slepen.[/blockquote]

Deze nieuwe engine komt niet alleen gamers ten goede, maar ook ontwikkelaars. Zo heeft Epic enkele nieuwe tools in hun Unreal Engine 4 geïntegreerd, waardoor de productietijd en -kosten drastisch verlaagd kunnen worden. Daarnaast zal het level designers het leven vergemakkelijken om werelden tot leven te brengen, wat voorheen eerst een taak voor de programmeurs was.

Kijk, en huiver.

No more articles