Sony maakt bekend dat je vanaf 14 april de Final Fantasy XIV: a Realm Reborn game ook op de PlayStation 4 kan spelen.

De game is sinds augustus 2013 uit voor PlayStation 3 en PC en sindsdien zijn er meer dan 1,5 miljoen accounts voor het spel geregistreerd. Voeg daarbij de meer dan 4 miljoen PlayStation 4 consoles en je kan begrijpen dat een samenvoegen van deze componenten kassa kassa betekent.

Vanaf 22 februari is de beta beschikbaar en vanaf 14 april wordt de PS4 versie gelanceerd, tesamen met een Collectors Edition. Die speciale editie bevat niet alleen in-game lekkers, maar ook fysieke spullen.

Een klein overzicht van de fysieke dingen: een exclusieve box, een artboek (The Art of Eorzea: A Realm Reimagined), de Seventh Umbral Era filmdisk (The Waning of the Sixth Sun), de soundtrack (The Sounds of Eorzea), een art card set en een FF XIV security token.

Daarbovenop ontvang je nog de volgende in-game items: een Fat Chocobo Mount, een Coeurl Mount, een Behemoth Barding voor je Chocobo Mount, een Wind-Up Moogle Companion, een Baby Behemoth Companion en de Helm of Light (die jouw experience met 20% verhoogt totdat je level 10 bereikt).

Als je daarmee nog niet tevreden bent, dan weten we ook niet meer wat je dan wel tevreden stelt.

No more articles