Dat Fallout 3 zo goed onthaald werd bij critici en de gamers zelf lag waarschijnlijk niet aan het grafische aspect van het spel. Gelukkig zijn er altijd wel ergens modders die hier met veel plezier iets aan willen doen.

De ENBSeries is een onderneming van enkele gamers die verschillende spelletjes modden, het is ook deze groep dat Fallout 3 onder handen heeft genomen. Natuurlijk zijn er wel meer mensen die zich hiermee bezighouden, er worden namelijk wekelijks talloze mods op ons losgelaten. Toch slagen er echter weinig mensen in om een resultaat te bereiken dat nog maar in de buurt komt van de ENBSeries. Het grafische gedeelte van de game is er werkelijk bijzonder hard op vooruitgegaan. De textures hebben een hogere resolutie gekregen, er zijn nieuwe models voor de personages en zelfs de belichting is naar een veel hoger niveau opgewaardeerd.

Bewijs hiervan krijg je in de onderstaande screenshots. Je zal in ieder geval over een stevige PC moeten beschikken wil je deze opgewaardeerde versie van Fallout 3 willen spelen.

No more articles