Deep Silver onthult vandaag ESCAPE Dead Island, een derdepersoons surivalmysterie spin-off. Deze zombie game onthult de oorsprong van de zombie uitbraak en speelt zich af tussen de originele Dead Island en pas aangekondigde opvolger Dead Island 2 game.

ESCAPE Dead Island is een survivalmysterie dat het verhaal volgt van Cliff Calo. Cliff vaart uit om de onverklaarde gebeurtenissen te documenteren die zouden hebben plaatsgevonden op Banoi. Als hij aankomt op het eiland Narapela, dat deel uitmaakt van de Banoi-archipel, komt hij erachter dat niet alles is wat het lijkt. Achtervolgd door deja-vu’s, zal Cliff uit moeten zoeken wat er is gebeurd gedurende het hele spel – opnieuw en opnieuw. In dit verhalende avontuur kunnen spelers in de wereld van Dead Island duiken en de oorsprong van de zombie-uitbraak achterhalen. De ontsnapping is nog maar het begin…

Onderstaande trailer geeft je een idee over de setting en grafische stijl van ESCAPE Dead Island. Deze laatste doet ons zeer sterk denken aan de Borderlands franchise en dit is zeker niet negatief, integendeel!

ESCAPE Dead Island wordt ontwikkeld door Fatshark Sweden en staat gepland voor een release in de herfst van 2014. De game verschijnt voor PS3, Xbox 360 en PC,  met een adviesprijs van rond de 40 Euro.

No more articles