Uitgever Activision heeft in een interview met Forbes nog twee extra mappen onthult voor de remaster van Call of Duty: Modern Warfare.

De twee mappen zijn Overgrown en BogOvergrown speel zich af in een verlaten dorp waar de natuur het volledig heeft overgenomen. Deze map verscheen voor het eerst in Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) en twee jaar later in Call of Duty: Modern Warfare 2Bog is een schrootveld in Saudi Arabië en was enkel aanwezig in de eerste Modern Warfare game.

Afgelopen maandag kondigde Activision ook nog aan dat de mappen Backlot, Crash en Crossfire mee in de remaster zitten. Nog eens vijf extra populaire mappen, worden later aan dit lijstje toegevoegd.

Ontwikkelaar Raven Software – die de remaster voor zijn rekening neemt – wou in het interview ook nog kwijt dat moderne technieken gebruikt worden om de grafische kant van de game op te poetsen. Geavanceerde technieken die tijdens de originele release nog niet bestonden, maar nu dus wel geïmplementeerd kunnen worden.

In de vergelijking tussen de originele Modern Warfare game uit 2007 en de remastered versie, kan je deze verbeteringen beoordelen.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered zal enkel verkrijgbaar zijn gebundeld met één van de drie speciale Call of Duty: Infinite Warfare versies. De twee games release op 4 november voor PlayStation 4, Windows PC en Xbox One. En ja hoor, de game gaat ook een zombie modus krijgen!

No more articles