Niet alleen de releasedatum van Fable Anniversary is bekend, Lionhead heeft ook laten weten dat er een speciaal Launch Day pakket aankomt. Reden voor het feestelijk tintje is het tienjarig bestaan van de Fable-franchise.

Hoewel de VS vanaf 4 februari 2014 aan de slag kan met Fable Anniversary, moeten wij nog even wachten tot 7 februari. Wat voor nieuws is er te vinden in Fable Anniversary? Lionhead heeft de graphics en audio wat opgepoetst, er is een nieuwe interface en nieuwe content. Leuk extraatje: er zijn ook nieuwe achievements om na te jagen.

Het Launch Day pakket komt in de vorm van een reliëf case. Koop je deze speciale editie, dan krijg je een vijftal kostuums: Scythe kostuum, zwart Graduate kostuum, rood Prophet kostuum en een blauw en rood Guard kostuum.  En dat niet alleen: je mag meteen aan de slag met twee nieuwe wapens.

De jolige luit uit Fable krijgt een twist: in Anniversary kun je je vijanden er een kopje kleiner mee maken (wij zijn benieuwd hoe dat uitziet!). Will Users kunnen zich uitleven met het Sceptre wapen.

Lionhead is momenteel ook bezig met Fable Legends, een multiplayer spin-off, bestemd voor Xbox One. De bèta hiervan wordt verwacht in 2014.

De prijs van Fable Anniversary is nog onbekend.

No more articles