Nadat de game al werd uitgesteld tot in 2014 heeft Lionhead Studios laten weten dat ze geen plannen hebben om de high-definition update naar de next-gen console te brengen.

“Lionhead Studios heeft geen plannen om Fable Anniversary op de Xbox One uit te brengen, ook al wordt hij nu verwacht in 2014 in plaats van de herfst van dit jaar”, zei producer Craig Oman op Twitter. Fable Legends zal dan weer wel op de next-gen console uitkomen meldde Craig nadrukkelijk.

Lionhead Studios heeft recent aangekondigd dat Fable Anniversary zal uitgesteld worden tot februari 2014. De game zal het originele role-playing spel van 2004 en zijn Lost Chapters expansie bevatten, en zal niet beschikbaar zijn voor de PC. Ook zal het spel een volledig nieuw belichtingssysteem bevatten, dat gepowered is door de Unreal engine, zowel als nieuwe character modellen, textures, materialen en nieuwe facial- en cutscene animatie. Widescreen support en geremasterde audio voor surround sound zullen ook ter beschikking gesteld worden.

Bijkomende quests of content zullen niet worden toegevoegd in de nieuwe versie.

No more articles