Vanaf vandaag is de Far Cry 4 Overrun DLC beschikbaar voor Xbox One en Xbox 360 via de Xbox Marketplace. Vanaf 11 februari is Overrun beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 3 via de PlayStation Store en vanaf 12 februari voor PC via Uplay en Steam.

 

In deze nieuwe downloadable content laait de strijd om Kyrat opnieuw hoog op. Sluit je aan bij de Rakshasa of de Golden Path en verdedig jouw scores en locaties op het slagveld!

 

Overrun DLC inhoud

 

Nieuwe PvP-modus: neem het tegen elkaar op als de Rakshasa en de Golden Path. Tijdens de strijd worden er drie locaties om de beurt geactiveerd. Hoe meer teamleden je in een actieve zone weet te krijgen, hoe meer punten je scoort. Je speelt twee rondes en de totale score bepaalt de winnaar.

Vier nieuwe levels: deze levels zijn speciaal ontworpen voor de tactische en razend spannende gameplay van Overrun. Elk level heeft alle elementen voor een uitgebalanceerde krachtmeting tussen de Rakshasa en de Golden Path.

 Nieuw voertuig: om hun kansen te vergroten hebben de leden van de Golden Path een nieuw voertuig in het leven geroepen: de iconische duinbuggy. Hij geeft de Golden Path een nieuwe combinatie van snelheid en kracht om de speelvelden van Overrun te overheersen!

Far Cry 4: Overrun DLC

Far Cry 4: Overrun DLC

 

No more articles