Bethesda heeft zonet de officiële trailer van Fallout 4’s derde add-on, Far Harbor, online geplaatst. Deze is de grootste DLC tot nu toe en voegt weer een enorme brok content toe.
In Far Harbor leidt een nieuwe zaak van Valentine’s Detective Agency je naar de zoektocht naar een jonge vrouw en haar geheime kolonie synths. Reis van de kust van Maine naar het mysterieuze eiland Far Harbor waar hogere niveau’s van radiatie een meer sombere wereld hebben gecreëerd. Begeef je tussen het alsmaar groeiende conflict tussen de synths, de Children of Atom en de lokale bevolking. Zal je rust kunnen brengen in Far Harbor, en tegen welke prijs?


Far Harbor kent de grootste oppervlakte die Bethesda Game Studios ooit heeft gecreëerd voor post-release content, gevuld met nieuwe faction quests, settlements, gevaarlijke wezens en dungeons. Word zelfs nog sterker met de nieuwe krachtige bepantsering en wapens.

Er zullen in 2016 nog meer add-ons worden vrijgegeven, waaronder tal van gratis updates zoals Mods die nu via de Workshop verkrijgbaar is op pc. Deze komt er later deze maand aan voor Xbox One-spelers en in juni voor PS4.

Far Harbor is vanaf donderdag 19 mei beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC voor € 24,99.

No more articles