Square Enix  kondigt vandaag aan dat FINAL FANTASY X|X-2 HD Remaster op 21 maart 2014 zal verschijnen voor de PlayStation Vita. Zoals eerder aangekondigd zal de versie voor PlayStation 3 op dezelfde datum verschijnen.

Twee van de meest geprezen Final Fantasy-avonturen zijn terug. Keer terug naar de wereld van Spira, de spectaculaire sport Blitzball en maak opnieuw kennis met je favoriete personages zoals Tidus en Yuna die er beter uitzien dan ooit. De oorspronkelijke visie van de makers is met de technologie van vandaag eindelijk volledig gerealiseerd met deze definitieve versies van deze klassieke RPG’s.

Beide games voor PlayStation Vita zijn beschikbaar in één verpakking, waarbij FINAL FANTASY X HD Remaster op een PlayStation Vita gamecard staat en FINAL FANTASY X-2 HD Remaster gedownload kan worden met behulp van een downloadcode. Voor PlayStation 3 zijn beide games samen beschikbaar op één disc, waarbij fans in Europa kunnen kiezen tussen de standaard editie of een speciale Limited Edition met daarin een exclusief artbook met een prachtige collectie concept art uit de games, samen met notities van de oorspronkelijke FINAL FANTASY X en FINAL FANTASY X-2 ontwikkelteams, en een speciale boodschap van producer Yoshinori Kitase.

Final Fantasy X en X-2 HD Features:

  • Twee klassieke RPG’s nu in HD – Twee van de meest succesvolle delen in de legendarische RPG-serie nu mooier dan ooit.
  • Internationale edities van beide games – De internationale versie van FINAL FANTASY X-2 is nu voor het eerst beschikbaar buiten Japan, met een grote hoeveelheid extra content die niet de originele game te vinden was!
  • Verbeterde soundtrack – Meer dan 60 tracks uit de originele FINAL FANTASY X soundtrack zijn opnieuw gearrangeerd of geremastered in HD audio!
  • Volledige Trophy-ondersteuning – Voor beide titels is volledige support voor trophies aanwezig, zowel op PlayStation 3 als PlayStation Vita.
  • Cross-Save-ondersteuning – Bewaar je savegames op het PlayStation Network en speel met dezelfde game door op PlayStation 3 en PlayStation Vita (hiervoor zijn wel beide versies van de game benodigd).
No more articles