Square Enix blijft niet bij de pakken zitten en daarom toont deze ontwikkelaar enkele Final Fantasy XIII-2 characters in een nieuw outfit, Prada om specifiek te zijn.

Eerst ging Square Enix een samenwerking aan met Ubisoft om een Assassin’s Creed outfit te creëren voor de Final Fantasy XIII-2 protagonist Noel. Vervolgens kondigde de ontwikkelaar aan dat ze samen met EA aan Mass Effect costumes aan het werken waren. En als dat nog niet genoeg is, wil de ontwikkelaar fantasy en realiteit met elkaar vermengen door de Final Fantasy characters in het fashion magazine Arena Homme+ Play te showcasen.

Het is duidelijk dat Square Enix niet kan stil zitten met hun Final Fantasy XIII en XIII-2 characters, en daarom heeft men dus ook besloten om enkele personages in een Prada photoshoot te showcasen voor de Prada’s 2012 Spring / Summer collectie. Visual Works, de CG studio van Square Enix die instaat voor de Final Fantasy cinematics, heeft de modellen in hun nieuwe outfit gestoken.

Aldus Max Pearmain, editor bij Arena Homme+:
[blockquote]Ik ben altijd geïnteresseerd geweest door de kracht van videogames en hun plaats in de samenleving, en de hoeveelheid werk die in dit project is gekropen, verbaast me. We zijn ongelooflijk blij met het resultaat.[/blockquote]

Yoshinori Kitase, de producer van Final Fantasy XIII-2, wist er het volgende aan toe te voegen:
[blockquote]De Final Fantasy-serie staat bekend om zijn creativiteiten innovatie, dus het werken met Prada, een gerenommeerd modehuis met zulke mooie kledij, was een zeer spannende gelegenheid. De beelden die we samen hebben ontwikkeld, zijn levendig en uniek.[/blockquote]

Lightning, Noel, Sazh en Hope tonen hun Prada stijl op 12 april in een 12 pagina editie van Arena Homme+ Play. Tot nu toe is er nog geen aankondiging gebeurd voor een DLC van deze outfits.

No more articles