Square Enix heeft naast Tomb Raider ook de beta van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn lopen.

Begin deze week kregen verscheidene verkozen gelukkigen de kans om voor de eerste keer op de servers te game uit te proberen. Beta Test Phase 1 laat spelers toe om karakters aan te maken van alle mogelijke rassen en de verschillende geslachten en dit tot maximum level  35. Testers worden toegelaten om naast het hoofdverhaal te spelen; zijdelings opdrachten uit te voeren en het FATE (Full Active Time Events) systeem uit te testen.

Beta Test Fase 2 begint nadien opnieuw en laat alle eerder aangemaakte karakters verdwijnen, zodat je in deze latere fase met een schone testlei begint.

Mocht je interesse hebben, het is nog niet te laat: voor iedere testfase worden er nieuwe uitnodigingen gestuurd. Zolang je je maar inschrijft, heb je kans om mee te doen. Momenteel is het enkel nog voor PC-spelers, maar in Fase 3 kunnen ook PlayStation 3 gamers aan de slag.

Volg je de Square Enix blog of de Twitter account van Square Enix? Dan kan het wel eens zijn dat je opeens een beta-key ontvangt. Good luck!

No more articles