Het is voor ons dan nog wel wachten tot september, maar we houden je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op vlak van de Xbox One.

Forza 5 is er zo eentje. In een recente update kunnen racers nu DLC wagens in de game zelf rechtstreeks in hun garage parkeren. Je hoeft dus geen virtueel geld meer binnen te halen alvorens je ze kan aankopen. Gamers die een Car Pass, een DLC Car Pack of een enkele DLC wagen aankopen krijgen nu de kans om deze rechtstreeks aan hun garage toe te voegen. Het is me vreemd dat dat niet eerder mogelijk was verteld creative director Dan Greenawalt.

Greenawalt voegt er aan toe dat dit zowel het geval zal zijn voor eerder aangekochte DLC wagens als toekomstig aangekochte uitbreidingen voor je wagenpark. Bovendien is er op vraag van de fans nu ook de mogelijkheid om alle 200 basiswagens van de game te huren in een rental shop. Een andere gratis add-on voor Forza 5 zou ook in ontwikkeling zijn en ergens begin april online komen. Het lijkt er op dat wij Belgen van enkele van de kinderziekten gespaard blijven door de vertraagde release van de Xbox One.

No more articles