Blacklight: Retribution is een gratis Free-2-Play PC game en tevens de sequel op het in 2010 verschenen Blacklight: Tango Down voor de consoles.

De game is ontwikkeld door Zombie Studios en geoptimaliseerd voor DirectX 11. De game zelf is gecreëerd met de Unreal Engine 3. De bèta is al enkele maanden beschikbaar geweest voor gelukkigen uit 40 verschillende landen. Voor de geïnteresseerden onder ons, dit komt neer op een 13 miljoen kills die ondertussen gevallen zijn!

Blacklight: Retribution’s voorganger, Blacklight: Tango Down, kreeg in 2010 critici niet warm genoeg om degelijke scores te behalen. Met deze sequel hoopt men dit wel te doen en daarom kunnen we ons één van deze dagen ook verwachten aan twee nieuwe gamemodi: Netwar en Siege.

[blockquote]Met een paar patches en wat betere maps, zou het een goede afleiding zijn, maar de wereld heeft simpelweg geen nood aan een andere begaanbare multiplayer shooter die zich alleen onderscheidt door hoe weinig het kost in vergelijking met “echte” games.[/blockquote]

Blacklight: Retribution kan worden gedownload via de officiële website.

No more articles