De ontwikkelaars van hits als flOw en Flower hebben met Journey weer een game afgeleverd die anders is dan de anderen. De nieuwe game van thatgamecompany (TGC) is vandaag beschikbaar in de PlayStation Store en serveert een meeslepend en emotioneel avontuur.

Deze game speel je niet, je belééft het. Journey combineert een eenvoudige gameplay met een indrukwekkende, interactieve omgeving. De game begint wanneer je ontwaakt in een onbekende wereld. Je kan lopen, glijden en vliegen doorheen grote en ontzagwekkende landschappen. Tijdens dit avontuur zal je beetje bij beetje de geschiedenis van een oude, mysterieuze beschaving ontdekken.

Met Journey introduceert TGC een unieke online ervaring. De innovatieve aanpak van de game moedigt spelers aan om online te spelen want zo kan je andere gamers leren kennen en samen nieuwe ervaringen opdoen, memorabele momenten creëren en ze vervolgens delen met anderen.

Belangrijkste Features:

  • Intuïtieve controls en ervaring: spelers met verschillende vaardigheidsniveau’s en/of stemmingen kunnen de game op hun eigen tempo beleven.
  • Weelderige en uitgestrekte omgevingen: adembenemende landschappen gevuld met stof en dynamische zandduinen bewegen interactief wanneer er spelers voorbij komen.
  • Ijzersterk online avontuur: verken een mysterieuze wereld en ontdek zijn verborgen geschiedenis. Je kan alleen reizen of het avontuur verder zetten met andere spelers die je onderweg ontmoet.

Journey is verkrijgbaar vanaf 14 maart 2012 exclusief op PS3 (SEN) voor een adviesprijs van € 14.99.

No more articles