Morgen komen we eindelijk te weten wat Sony bekend wilt maken tijdens hun PlayStation Meeting 2013, dus het is niet verbazend dat de geruchtenmolen op volle toeren slaat tegenwoordig. Tussen al de geruchten door komt er hier en daar eens feiten naar boven.

Velen onder ons denken dat Sony morgen de PlayStation 4 zal aankondigen in New York City. Anderen denken daarnaast ook dat de multinational haar verdere plannen voor de cloud gaming service Gaikai verder gaat onthullen. Wel, wij hebben zo’n licht vermoeden dat we morgen beide zaken kunnen verwachten. De Evolution of PlayStation video’s die Sony de laatste dagen heeft uitgebracht, kan doen wijzen op een mogelijke PS4 aankondiging, terwijl het bewijs van vandaag verwijst naar een Gaikai onthulling.

Maar wat is dat ene feit nu? Om met de deur in huis te vallen: Gaikai heeft drie verschillende domeinnamen aangevraagd die betrekking hebben tot een PlayStation Cloud. De domeinnamen zijn PlayStation-Cloud.com, PlayStation-Cloud.org en PS-Cloud.net. Als we een simpele WHOIS scan doen, zien we dat de eigenaar van deze domeinen Gaikai is.

Met wat Sony juist uit de deur wil gaan komen, zullen we morgen weten. GameSnack houdt jullie op de hoogte!

playstation-cloud

No more articles