Op 28 maart programmeert FOX de nieuwe gamesshow GameJunks. Dit games programma is in het leven geroepen door de bekende gezichten Niko Van Driessche en Frank Molnar, vroeger uithangbord van onder andere GamePower, Gunk en GameNuts.

Ex-Big Brother deelnemer Frank Molnar is al even een gevestigde waarde in het Belgische game landschap en startte al meermaals een gamemagazine op. Zo presenteerde hij op muziekzender TMF het gameprogramma GunkTV en bracht later GameNuts naar Life!tv.

Niko Van Driessche was naast een bekende VJ jarenlang het gezicht van GamePower op JIMtv. Elke week presenteert ook gamechick Noa Neal de JUNKwrap. Hierin worden de laatste game nieuwtjes in de kijker gezet.

“Dat de twee grootste gamespresentatoren hun krachten gaan verenigen is fantastisch. Frank en Niko zijn altijd concurrenten van elkaar geweest. Het feit dat ze nu samen bij FOX hun ‘ding’ gaan doen zal zorgen voor explosieve televisie. De vibe zit goed, de chemie is er… we zijn klaar voor 16 weken spraakmakende en leuke televisie’, aldus Krijn Jonckheere, netmanager FOX België.

GameJunks programmatie

GameJunks gaat van start op zaterdag 26 maart om 23u15 op FOX.
Officiële Gamejunks Facebook pagina

Uitzending gemist? Herbekijk alle afleveringen via Makerchannel.com

 • Johan

  De goede oude tijd van GunkTV 🙂

 • http://creativecircle.be Jef

  Een Vlaamse Gameskings, dat is wat we missen!

 • laaziz

  Hallo
  Video Game komt er op TV daar ben ik heel vier op alle games nieuwe games
  bedankt Frank

 • Philippe Dupont

  In een land als België, waar er absoluut meer plaats is voor kwalitatieve gamesmedia, kunnen we een dergelijk initiatief alleen maar aanmoedigen. Anderzijds ben ik nooit fan geweest van Frank’s drukke presentatie-stijl en afgaande op de promotie-foto durf ik daarom nu alvast concluderen dat dit programma ook niet voor mij zal zijn. Maar ieder zijn ding natuurlijk en ik wens beide heren van harte veel succes!

 • miquel giraldo

  pokemon sun&moon komt ook bijna uit op nintendo ds 3d kunne jully binnekort eens uit zenden op te game junks en die nieuwe gonzole a u b he farnk&niko

No more articles