Ooit kregen heel wat gamers samen met hun Black Ops II game gratis de game Mass Effect II bijgeleverd. Dit voorval doet zich in een zekere vorm nog eens voor.

Zo kochten heel wat gamers Dead Island: Riptide, maar zorgde het invoeren van de bijgeleverde Steam code voor een verrassing. In plaats van Riptide werd de game Dark  Souls: Prepare to Die Edition aan hun account gekoppeld. Volgens Deep Silver betreft het retail versies van het Verenigd Koninkrijk en de noordelijke landen en dus ook de gamers die hun versie online gekocht hebben in het buitenland.

“Dark Souls is een geweldige game, maar je kocht waarschijnlijk Dead Island: Riptide om Dead Island: Riptide te spelen,” zei een Deep Silver vertegenwoordiger. “Voor diegenen die het niet zouden weten, Dark Souls is geen Deep Silver game,” ging hij verder.

Deep Silver heeft samengewerkt met Steam en als je nu nog een retailversie krijgt, zal dit niet meer gebeuren. Wie helaas Dark Souls al gekregen zou hebben, zal binnenkort Dead Island Riptide krijgen, want Steam support is op de hoogte van het probleem en zal ervoor zorgen dat de juiste game aan jouw account gekoppeld wordt.

Wie van jullie kreeg Dark Souls? Laat het weten in een reactie!

No more articles