Wereldrecordpoging horror gaming marathon, live!

[show_hide title=”Info”]

GameSnack bestaat ondertussen al anderhalf jaar en we moeten toegeven dat we tot nu toe al één en ander verwezenlijkt hebben. We voorzien jullie van een dagelijkse portie nieuws, maar ook van allerhande specials. En dan niet onze andere mijlpalen te vergeten, zoals onze exclusieve interviews met Jenova Chen van Thatgamecompany en Dirk Van Welden van I-illusions. Nu is de tijd aangebroken om naar het volgende level te gaan, en dat doen we met events!

Ons eerste grote event zal onmiddellijk één voor de geschiedenisboeken worden. Zo zijn we van plan om het wereldrecord van de langste horror game marathon te verbreken! Momenteel staat dit Guinness record gevestigd op 27 uur en 8 minuten, en werd behaald door het spelen van de Resident Evil serie. Wij zijn er echter zeker van dat we dit record met eenvoud, pijnlijke rode ogen en veel energiedrank, kunnen verbreken door minstens 30 uur te halen. Welke game hebben wij op het menu staan? Dat is niets minder dan de recent verschenen survival horror game Dead Island: Riptide!

Zulk evenement moet natuurlijk beschikken over de uitermate geschikte locatie hiervoor, en daar wil Gamebox vzw ons graag een handje mee helpen. Gamebox is een clubhuis voor gamers gelegen in het hartje van Antwerpen. Gamebox wil een thuishaven zijn waarin jongeren de kans krijgen om in een gecontroleerde omgeving met games aan de slag te gaan. Daarbovenop wil Gamebox ook een kenniscentrum zijn door informatie, studies en media te verzamelen om zo een duidelijk beeld te vormen over het fenomeen ‘gamen’. Meer informatie over Gamebox kun je terugvinden op hun officiële website of in ons uitgebreid verslag.

Allemaal goed en wel, maar wanneer vindt dit feestje plaats? Vanaf zaterdag 27 juli om 14 uur openen wij onze deuren en beginnen onze gamers aan hun 30-urige marteling. Kom zeker eens langs om voor ons te rooten, maar ook om prijzen te winnen! Ja, je hoort het goed; prijzen! Door de interesse die verschillende game-uitgevers in ons event hebben, waren zij bereid om ons van enkele mooie prijzen te voorzien. De wedstrijden kunnen variëren van prijsvragen, tot het behalen van een door ons vastgelegde achievement met een bepaalde game. Kom dus zeker langs, want je weet maar nooit wanneer we een wedstrijd gaan houden!

[/show_hide]

[show_hide title=”Wedstrijden”]

Hierbij een overzicht van de prijzen die je kunt winnen:

  • 2x Dead Island: Riptide (PS3);
  • 2x Dead Island: Riptide (X360);
  • 3x Metal Gear Rising: Revengeance (PS3), 3x MGR:R pennen, 1x bijpassend MGR: Revengeance t-shirt;
  • 5x OMG HD Zombies! (PSVita);
  • 4x Sonic & All-Stars Racing Transformed (X360);
  • 1x Turtle Beach Ear Force X12 (X360/PC);
  • 1x exclusieve Far Cry 3 rugzak.

[/show_hide]

Heb je helaas geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Je kan onze gebeurtenis live meevolgen via onze live stream. Check ook regelmatig onze website, want de wedstrijden gaan niet enkel lokaal door, maar ook online!

Game on!

GameSnackBE-Horror-Marathon-Featured-03

Verspreid het woord!

No more articles