iPhone Boostcase

Een smartphone is een geweldig apparaat, dat in het verlengde van onze hand functioneert en al evenveel kan dan het ondenkbare. Spijtige zaak is dat dit stukje elektronica batterij zuipt en laat dit nu net het pijnpunt van je mobieltje zijn.
Boostcase heeft hierop iets gevonden. Zoals de naam al verraadt, is dit een case die naadloos rond je iPhone past en onderaan de mogelijkheid heeft om een battery-pack te koppelen. Deze 1900 mAh batterij is oplaadbaar en geeft je iPhone een serieuze boost, waardoor je de dag gegarandeerd doorkomt.

Web: Boostcase.com
Product: iPhone Boostcase
Prijs: €75

iPhone Boostcase

iPhone Boostcase

Avermedia Game Capture HD

Het zal je maar overkomen, je hebt net die ene ongelooflijke killstreak achter de rug, maar deze was even onmogelijk als het spotten van het Monster van Loch Ness. Dat dit zonder bewijsmateriaal al snel overkomt als een loopje met de waarheid hoeven we je natuurlijk niet te vertellen.
Om bovenstaande situaties te vermijden, kan deze Avermedia Game Capture HD goed van pas komen. Na het aansluiten is het mogelijk om zonder je PC game beelden op te nemen van je favoriete console. De kwaliteit is maximum 720p en het beeldmateriaal wordt opgeslagen op een interne 2.5 inch (niet bijgeleverd) of externe harde schijf.

Web: Avermedia.com
Product: Avermedia Game Capture HD
Prijs: $150

Avermedia Game Capture HD

Avermedia Game Capture HD

Nighthawk X9 Backlit Mechanical keyboard

Bij het samenstellen van een game PC worden wel eens uren, zo niet dagen geïnvesteerd in de zoektocht naar de geschikte onderdelen. Vaak gaat de meeste aandacht naar de keuze van de grafische kaart, processor, geheugen, … Hierbij vergeten we wel eens de net zo belangrijke invoerapparaten, muis en keyboard. Deze bepalen grotendeels je online prestaties.
Een high-end toetsenbord vinden we in het Nighthawk X9 Backlit Mechanical keyboard. Dit toetsenbord heeft een volledig aanpasbare achtergrondverlichting voor je toetsen, responsieve mechanische toetsen, onboard geheugen, twee USB poorten en een hele resem functionaliteiten. Overkill of made to kill?

Web: Maxkeyboard.com
Product: Nighthawk X9 Backlit Mechanical keyboard
Prijs: $150

Nighthawk X9 Backlit Mechanical keyboard

Nighthawk X9 Backlit Mechanical keyboard

No more articles