Mini Batman bat-signal

Ok, het nut ervan is ver te zoeken, maar zeker is dat elke batman-fan klamme handjes krijgt bij het zien van deze Mini Batman Bat-Signal. Deze miniatuur versie projecteert het Batman logo op een muur of raam. Dit klein hebbeding is verpakt in een gift-box samen met een 48 pagina tellend mini boek over de geschiedenis van Batman. Na na na na na na na Batman!

Web: Thinkgeek.com
Product: Mini Batman Bat-Signal
Prijs: $ 9,95

GameSnackBE-Mini-Batman-Bat-Signal

Starcraft II controller

Buiten strategisch inzicht komt er bij Starcraft II nog een andere belangrijke factor aan te pas, namelijk de zogenaamde apm (actions per minute). Deze waarde drukt de gemiddelde acties per minuut uit en is belangrijk voor de snelheid waarmee je handelingen kan uitvoeren. En dit is waar de Starcraft 2 Arcade Stick van pas komt. Deze externe controller heeft een optimale indeling voor het Starcraft II spel. Zo wordt de muis vervangen door een analoge joystick en zijn er een minimum aan toetsen aanwezig.

Web: Ubergizmo.com
Product: Starcraft 2 controller
Prijs: /

GameSnackBE-Custom-StarCraft-II-Controller-Featured-01

Vers 2Q

Het begon allemaal met de Vers 1Q op kickstarter en na een overdonderend succes, ziet nu binnenkort ook de Vers 2Q het daglicht. Deze krachtige stereo bluetooth geluidssysteem heeft een handgemaakte houten behuizing, die moet zorgen voor een warm en natuurlijk geluid. De interne batterij houdt het ongeveer 8 uur vol en is makkelijk op te laden via USB. Dit hobbyproject wordt volwassen en is een mushave voor elke design- en geluidliefbhebber.

Web: Versaudio.com
Product: Vers 2Q
Prijs: $ 199

GameSnackBE-VerQ2-Special-Screenshot-01

No more articles