Een USB-stick in de vorm van je favoriete DC Universe karakter, een MMORPG gaming muis en een arcade kast voor je iPad? Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat, in deze GameSnack Gamestuff, gadgets en accesssoires special!

Mimoco Mimobot DC Universe USB-stick

Mimoco heeft er zijn handelsmerk van gemaakt om een eenvoudige USB-stick het uitzicht te geven van een bepaald karakter. Op dit moment zijn er al honderden verschillende karakters beschikbaar. Mimoco vond dat er nog wel ééntje bij kon en heeft nu enkele DC Universe superhelden in een Mimobot uitgebracht. Vertrouw je data toe aan Batman, Bane, Superman of The Flash!

Web: Blog.mimoco.com
Product: Mimoco Momobot USB flash drive
Prijs: 8GB – $ 16,99 / 16GB – $25,49 / 32GB – $ 33,99 / 64GB – $ 59,49

Mimoco Mimobot DC Universe USB-stick

Mimoco Mimobot DC Universe USB-stick

iPad Icade arcade kast

Plug je iPad in de Icade arcade kast en ga direct aan de slag met de grootste Atari klassiekers. De modernste technologie van Apple kan nu ingezet worden om je jeugd terug te beleven. Leidt Pacman door zijn eeuwenoude doolhof of schiet meteorieten aan flarden in Asteroids. De bediening gebeurt door een joystick en acht arcade knoppen. De games zelf verkrijg je door het downloaden van een applicatie. Tot slot ben je best een handige harry, want de arcade kast is een zelfbouwpakket!

Web: Ionaudio.com
Product: iPad iCade arcade cabinet
Prijs: €69,95

iPad Icade arcade kast

iPad Icade arcade kast

Logitech G600 MMO gaming muis

Dacht jij op te scheppen met je vier programmeerbare muisknoppen? Dan heb je vast nog niet van de Logitech G600 MMO gaming muis gehoord. Deze muis is speciaal gemaakt voor het spelen van Massive Multiplayer Online games en heeft maar liefst twintig programmeerbare knoppen. Het grootste aantal hiervan zitten aan de zijkant. Deze zijn opgedeeld in twee groepen van zes knoppen en zijn toegankelijk met de duim. Overkill of absolute noodzaak?

Web: Logitech.com
Product: Logitech G600 MMO Gaming Mouse
Prijs: €79,99

Logitech G600 MMO gaming muis

Logitech G600 MMO gaming muis

No more articles