Spider-Man Mega Blaster Web Shooter

Met de release van de The Amazing Spider-Man film en game in het vooruitzicht kan je nu alvast op je webslingeren oefenen met deze Spider-Man Mega Blast Web Shooter Glove. Doe de Spider-Man handschoen aan, bevestig de Mega Blaster Shooter en lanceer een web door je twee middelste vingers tegen je handpalm aan te trekken, net zoals de echte Spider-Man. De klevende functie is nog niet getest. Van een gebouw springen kan je dus best nog even achterwege laten!

Web: Amazon.com
Product: Spider-Man Mega Blaster Web Shooter Glove
Prijs: $25

Spider-Man Mega Blaster Web Shooter

Spider-Man Mega Blaster Web Shooter

Playseat Rookie Gaming Seat

Ok, het ziet er misschien wat vreemd uit, maar deze Playseat Rookie Gaming Seat is een volwaardige opstelling voor het spelen van je racegames op de Nintendo Wii. Twee voordelen: het is een zelfbouwpakket dat in een relatief compacte verpakking bij je toekomt en het assembleren is amper 15 minuten werk. De Playseat Rookie heeft een adviesprijs van $ 250, maar slechts een straatwaarde van $50.
Voor deze kleine prijs krijg je dus een stevige plastic zelfbouw zetel met daaraan een verstelbaar platform. Hierop kan je het meegeleverde stuurwiel plaatsen waarin je Wii-controller past. Ideaal voor de kinderen, maar ook geschikt voor de papa!

Web: Amazon.com
Product: Playseat Rookie Gaming Seat voor Nintendo Wii
Prijs: $50 – $250

Playseat Rookie Gaming Seat

Playseat Rookie Gaming Seat

Apple iPad Smart Case

Samen met de laatste vernieuwingen in de Apple Store komt Apple met een nieuw alternatief voor de Smart Cover. De Smart Case biedt bovenop de gebruikelijke cover aan de voorzijde ook een hoes die de achterkant van je iPad beschermt. Met deze accessoire is je kostbaarste speeltje voldoende beschermd voor een innige omhelzing met je sleutelbos.

Web: Engadget.com
Product: Apple iPad Smart Case
Prijs: $50

Apple iPad Smart Case

Apple iPad Smart Case

No more articles