Terwijl de ‘The Last of Us’ spelers momenteel een add-on kunnen downloaden voor dé game van Naughty Dog, hebben ze bevestigd dat toekomstige add-ons enkel gefocust zullen zijn op de multiplayer.We kunnen door een gesprek met de Naughty Dog community strategist, Arne Meyer, afleiden dat er doorheen het jaar nog een hoop DLC’s zijn gepland, maar absoluut niet voor de campaign. Men wil de spelers vooral geïnteresseerd houden in de multiplayer en daar ligt de focus dan ook op. Om het samen te vatten in een quote:

We willen met de release van de Remastered versie laten weten dat er nog een hoop DLC mogelijkheden zijn, en dat we de versies van PS3 en PS4 blijven ondersteunen met add-ons die enkel de multiplayer omvatten.

Ze zijn ook nog niet klaar om over de details te praten maar doorlopend dit jaar zullen er zeker nog een paar DLC’s verschijnen.

De Remastered versie komt binnenkort naar PlayStation 4. In Amerika zal dit op 29 juli 2014 zijn en in Europa op 30 juli 2014. Wij kijken er alvast met volle teugen er naar uit. Jullie ook?

No more articles