We zullen natuurlijk nog heel wat vijanden naar het hiernamaals knallen in de singleplayer en multiplayer, maar helaas komen deze niet meer tot leven.

Je leest het goed, in Black Ops: Declassified zal geen zombiemode zitten. Aldus Dan Amrich, community manager bij Activision: [blockquote]Jammer genoeg is het officiële antwoord nee, maar dit lijkt me een geldige reden: de multiplayer kreeg voorrang.

Het is een zinvolle reden volgens mij, dit is de eerste Call of Duty voor de Vita en we moeten presteren op de hoofdzakelijke kwaliteiten. Dit is volgens ons multiplayer gaming met de twin-stick controls. Dat is de hoofdzakelijke beleving en dit moet dan natuurlijk voorrang krijgen.

Er is altijd een lijst van dingen die je wil doen en dingen die je moet doen, op het einde van de dag krijgen de realistische doelen prioriteit.[/blockquote]

Declassified zal wel een Hostile modus bevatten, wat te vergelijken valt met de Spec. Ops van Modern Warfare 3. Je moet groepen vijanden overleven, maar deze zullen niet dood zijn en wapens vast hebben. Call of Duty: Black Ops Declassified releaset op 13 november.

No more articles