Op de website Actors Acces is er een vacature verschenen om een auditie te doen voor een aantal personages van een tot nog toe onbekende game van Take-Two.

Momenteel werken ze al sinds 2012 aan een project dat strikt geheim is, al wordt er volop gespeculeerd dat dit over Mafia III zou kunnen gaan. De beschrijving van de personages zou wel perfect kunnen aansluiten bij deze game-reeks en we hopen alvast ook op een vervolg van deze serie!

Even een korte samenvatting van de gevraagde personages:

Franklin – Geboren in Louisiana en een Afro-Amerikaan. Hij is begin 20, breed postuur en is een weeskind. Hij heeft zich nooit thuis gevoeld bij zowel de blanke als de zwarte gemeenschap. Hij is erg betrouwbaar voor diegene die hij als zijn familie beschouwt, maar dat terzijde krijgt hij alle werkjes gedaan, hoeveel moeite dat ook kost. Hij gaat niets uit de weg.

Tony – Geboren in Louisiana en een Italiaan. Hij is begin 30, slank en altijd netjes gekleed. Hij is enorm goed met cijfers en zit dan ook in het gokmilieu. Hij is een typische gangster en is meer bezorgd over zijn nummers en winsten dan over de mensen zelf. Tony houdt van stille en oncomfortabele situaties, maar in werkelijkheid is hij meer dan capabel om iemand een lesje te leren als ze hem onderbreken. Hij is van niemand bang.

Mickey – Geboren in Louisiana en een Italiaan. Hij is begin 20 en heeft een normale lichaamsbouw. Een jonge straatkat die sterk is met woorden. Mickey heeft een zwak om zichzelf in de spotlights te plaatsen of zichzelf groter te denken dan hij werkelijk is. Wanneer hij hiermee geconfronteerd wordt, kruipt hij terug in zijn schelp zoals hij in werkelijkheid is. Een bange tiener.

No more articles