Ubisoft heeft aangekondigd dat de multiplayer bèta van Ghost Recon: Future Soldier weldra van start zal gaan.

De bèta zal van 19 april tot 2 mei speelbaar zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360. In deze multiplayer bèta kunnen tot 12 spelers de kans krijgen om het tegen elkaar door een keuze te maken uit drie verschillende klassen en twee verschillende spelmodi. De eerste modus heet Conflict, waarin spelers strijden om doelsteliingen verspreid over de kaart te voltooien en punten te verdienen. Het spreekt voor zich dat het team met de meeste punten aan het einde van de ronde wint. Een speelronde duurt 15 minuten en is bij de start van de bèta beschikbaar.
De twee modus die we kunnen verwelkomen is Saboteur, waarin een bom spawnt in een centrale locatie. Beide teams strijden om als eerste de bom op te pikken en deze te laten ontploffing in de basis van de tegenstander. Een speelronde duurt 10 minuten en is beschikbaar vanaf 26 april.

Daarnaast zal de bèta beschikken over twee maps: Pipeline en Mill. Vraag je je af hoe je kunt deelnemen aan de bèta? Degenen die de beschikken over een Xbox 360 en Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction krijgen automatisch toegang tot de bèta en kunnen deze vanuit de game starten. Xbox 360 bezitters die een pre-order hebben geplaatst op Future Soldier, krijgen ook toegang en zullen een bèta key opgestuurd krijgen. PlayStation 3 bezitters die een over een PlayStation Plus-abonnement beschikken, zullen ook een uitnodiging voor de bèta gaan ontvangen.
Behoor jij tot de ongelukkigen die niet in het rijtje van hierboven thuishoort? Geen zorgen, er zullen verschillende acties worden georganiseerd waarmee mensen kans maken om een bèta key te winnen!

Ubisoft is zelfs zo gul geweest om hun Ghost Recon Network te onthullen. Ghost Recon Network is een gratis service die ondersteuning biedt voor alle Ghost Recon titels. Het zal toegankelijk zijn via smartphones, tablets en webbrowsers, zodat er interactie is tussen spelers, de game en toekomstige Ghost Recon titels, waar dan ook op elk moment.

De Ghost Recon Network site en v1 Android en iOS apps lanceren samen met Future Soldier op 25 mei. Gelukkige spelers die toegang hebben tot de multiplayer bèta zullen de mogelijkheid krijgen om specifieke features van de Ghost Recon Network website en de smartphone app te proberen.

No more articles