We hebben het laatste uitbreidingspakket van Future Soldier nog maar net verteerd of Ubisoft staat al klaar met hun volgende lading DLC. Ditmaal moeten we al een geluk niet meer naar de ijzige vlaktes van Antartica afreizen, in plaats daarvan trekken we richting het gevaarlijke Kazachstan en Rusland.

De nieuwste DLC, Raven Strike genaamd, bevat zo’n drie nieuwe missies en voegt tevens een nieuwe Guerilla map toe. Het leuke aan de nieuwe missies is de vari√ęteit, zo heb je een missie die zich afspeelt in een Kazachs moeras waar je geen gebruik kunt maken van je camouflage en andere technologie. Daarnaast heb je nog een missie die zich in een trein depot afspeelt, en een nachtelijke operatie in de straten van Moskou. De Guerilla modus zal ongetwijfeld ook voor genoeg uitdaging zorgen, je zal het namelijk tegen zo’n vijftig golven van vijanden moeten opnemen in een Russisch plattelands gebied.

 

Raven Strike is vanaf 11 september beschikbaar, en naar goede gewoonte zal er een prijskaartje van zo’n vijftien euro of 1200 Microsoft punten aan het uitbreidingspakket vasthangen. De PC versie zal later beschikbaar zijn, hier is echter geen releasedatum voor gegeven.

No more articles