Ghostlight heeft vandaag de details bekend gemaakt van de Europese Collector’s Edition voor hun nieuwste PSP JRPG, Fate/EXTRA.

Fate/EXTRA vindt plaats in een parallel universum met die van de immens populaire Japanse visual novel en anime Fate/Stay Night. Het hoofdpersonage wordt wakker in een vreemde virtuele wereld zonder enige herinnering aan het verleden. De protagonist wordt gedwongen te vechten om te overleven in een oorlog die hij/ze niet begrijpt. Met slechts een raadselachtige “Servant” aan hun zijde, zal het hoofdpersonage tegen zowel vrienden als vijanden in gevechten geconfronteerd worden met de dood om niet alleen in het bezit te komen van een geheimzinnig object, bekend als de “Holy Grail”, maar ook om het antwoord tevinden op de belangrijkste vraag van allemaal: “Wie ben ik?”.

Ghostlight heeft ons vandaag laten weten dat er van deze PSP game ook een Collector’s Edition zal verschijnen. Dit pakket zal bestaan uit:

  • De game op UMD;
  • De officiële soundtrack CD;
  • Een uit 16 pagina’s bestaande artbook met een prachtige cover;
  • Dit alles verzameld in een speciale Collector’s box.

Maar dat is nog niet alles! Iedereen die Fate/EXTRA op de Ghostlight Store bestelt, zal ook nog deze exclusieve goodies verkrijgen:

  • Een prachtige A1 poster, geplaatst in een buis, dus er zijn geen vouwmarkeringen;
  • Het Fate/The Facts boek, met een interview met Rin Tosaka, maar ook al het laatste nieuws over het Fate universum.

Momenteel is het nog gissen naar een prijs en releasedatum, maar Ghostlight belooft ons dat ze deze informatie snel zullen bekend maken.

No more articles