God of War: Ascension is nog een heel eind uit zicht op onze kalender, maar hoe kunnen we het wachten wat draaglijker maken? Door de voorgaande games te spelen of…

Door Total Recall op Blu-Ray te kopen natuurlijk. Hoe bedoelen we, horen wij jullie nu denken. Het zit zo: Sony Santa Monica zal gaan samenwerken met Sony Pictures Home Entertainment. Op 18 december zullen we bij de aankoop van een exemplaar van de Director’s Cut Total Recall Blu-Ray/DVD Combo Pack, gratis de E3 singleplayer demo van GoW: Ascension ontvangen.

De Director’s Cut biedt ons 20 minuten aan beelden die ze in de bioscoop niet getoond hebben, inclusief een alternatief einde en zo’n anderhalf uur aan speciale features. De demo zal eveneens aanwezig zijn op deze hybride¬†Blu-Ray-disc. Een hybride disc houdt in dat, wanneer deze in een PlayStation 3 worden afgespeeld, naast de film ook een game kunnen bevatten. In de demo zitten nieuwe gameplay mechanics en combatsystems die we eerder gezien hebben op de E3.

Helaas moeten we voorlopig nog wat de voorgaande games spelen, want de release van Total Recall is toch nog een eindje wachten.

Total Recall: Blu-Ray cover

No more articles