De God of War-serie brengt brute gevechten, creatieve puzzels en een Griekse mythologie met God of War III Remastered nu ook naar Sony’s Playstation 4. Kratos neemt je scherm over terwijl hij vernietiging laat neerdalen op de goden die hem hebben verraden. God of War III Remastered is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4.

God of War III Remastered werd ontwikkeld door Santa Monica Studios dat al bekend is voor hun eerdere games waaronder ook God of War: Ascension, één van de vorige delen van de God of War-franchise.

Speel als Kratos, de iconische “geest van Sparta” terwijl je wraak neemt op de goden die je verraden hebben. Gewapend met dodelijke kettingzwaarden, hak je als Kratos in op de meest meedogenloze wezens uit de mythologie en vernietig je alles wat op je pad komt op weg naar Olympus en de machtige Zeus. Gebruik hiervoor bv. de angstaanjagende wezens en dodelijke wapens zoals de Cestus, metalen pantserhandschoenen met vernietigende kracht.

De kracht van Kratos ontmoet de kracht van PS4. God of War III Remastered is helemaal klaar voor de nieuwe generatie console dankzij de weergave in 1080p en 60fps.
Met de gloednieuwe Photo Mode kan je elk moment vastleggen om beelden van de adembenemende acties van Kratos te bewaren, te bewerken en te delen. God of War III Remastered laat je naast gedetailleerde spiercontouren en gezichtsexpressies ook een ongekende mate van bruutheid zien.

Trek ten strijde in gedetailleerde en unieke 3D-werelden met grafische composities in een resolutie die vier keer zo hoog is als van het origineel op PS3. Een must have voor elke PS4-fan en de ideale instapper voor nieuwe PlayStation-spelers.

No more articles